VPISI V JEZIKOVNA IZOBRAŽEVANJA 2018/2019
Vpis poteka do 7. septembra oziroma do zasedbe prostih mest. Vpišete se lahko preko elektronske pošte ali po dogovoru na sedežu JOIN IN jezikovne šole.

Z jezikovnim izobraževanjem začnemo v tednu od 10. septembra naprej. Za naše "stare tečajnike" oziroma za vse, ki ste pri nas obiskovali tečaj lansko leto, ostanejo urniki zaenkrat nespremenjeni, možne pa so spremembe, o čemer se bomo pogovorili na prvem srečanju.

Naša želja je, da z jezikovnim izobraževanjem nadaljujete tudi v novem šolskem letu, zato vljudno vabljeni k ponovnemu vpisu. Če pa vas kličejo druge obveznosti, vam želimo, da znanje, ki ste ga usvojili v naši jezikovni šoli, koristno uporabljate in nadgrajujete, saj ga boste le tako ohranili.
ponedeljek 20 avgust 2018 - 16:34:00
Kdaj naj otrok začne z učenjem tujega jezika?
Znanje tujih jezikov v današnjem globalnem svetu postaja vse pomembnejše in vedno več ljudi se zaveda pomena zgodnjega učenja tujega jezika.
Mnogo staršev je v dilemi, kdaj naj se njihov otrok začne učiti tuj jezik.

Optimalna starost za uvajanje otroka v svet tujih jezikov je pred njegovim šestim letom starosti.
Po mnenju prof. Helen Doron, ustanoviteljice jezikovnih centrov za zgodnje učenje angleščine, dodatni jezik, ki se ga otrok uči od rosnih let, najbolj spodbuja razvoj možganov in pomembno prispeva k razvoju otrokove splošne inteligence.

Mlajši otroci z učenjem tujega jezika odkrivajo in razvijajo pozitiven odnos do različnih jezikov in kultur.
Pri učenju so neobremenjeni in jezik sprejemajo skozi igro, poslušanje, govor.
ponedeljek 20 avgust 2018 - 16:49:21
Brezplačna predstavitvena ura
Ali ste v dvomih glede vpisa otroka na jezikovni tečaj?

Odločitev bo lažja, če otroka pripeljete na jezikovno uro k skupini, da vidi, kako poteka pouk, spozna učitelja.
Starši pa se pogovorite o programu in si ogledate učno gradivo.

Vabljeni!
ponedeljek 20 avgust 2018 - 16:47:37
NOVO: TEČAJI SLOVENŠČINE ZA TUJCE
Z vstopom Slovenije v Evropsko Unijo je slovenščina postala bolj prepoznaven jezik med članicami EU. Program učenja slovenščine poteka po dogovoru, vsebino prilagodimo potrebam tečajnikov, tako za poslovne kot tudi privatne namene. Ob zaključku tečaja opravljamo preizkus znanja kot priprava na opravljanje izpita iz slovenščine kot drugega in tujega jezika. Izpit udeleženci opravljajo v Ljubljani na Filozofski fakulteti, kjer prejmejo certifikat o znanju slovenščine za uradne ali zasebne namene.
ponedeljek 20 avgust 2018 - 16:35:13
Vpis v šolsko leto 2017/18
Obveščamo vas, da že poteka vpis v novo šolsko leto 2017/2018.

Prijavnico za vpis najdete v desnem meniju na spletni strani, izpolnjeno s podpisom pa pošljite na naslov: Barbara Ščurek, Kandrše 19 D, Kandrše 1252 Vače ali na elektronsko pošto barbara.scurek@gmail.com.
nedelja 20 avgust 2017 - 21:31:56
Pojdi na stran  [1] 2 3
© 2018 JOIN IN, Jezikovna Šola. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Marko Drobne